?>
Best Price

Tarief de 28 juli 2019

vanaf 59€

Date picker
Kamer 1
Kamer 2
Kamer 3
Kamer 4
Kamer 5
Kamer 6
Kamer 7
Kamer 8
Kamer 9

Meer criteriaMinder criteria
(Actiecode, IATA)

VOORUITKIJKEN IS GELD BESPAREN!

Boek uw kamer minstens 5 dage van tevoren en bespaar 15%

> Meer informatie

Verblijfsideeën, weekenden en excursies in en rondom Breda

Breda is een gezellige Brabantse stad met veel bezienswaardigheden. De binnenstad is mooi en goed behouden, met zijn cultureel erfgoed en monumenten. Denk bijvoorbeeld aan de 15de-eeuwse Grote Kerk van Breda, een imposant monument. Het is de grootste Nassaukerk die ooit in Nederland gebouwd is. De voorvaderen van het Nederlands Koninklijk Huis liggen er begraven. Of bezoek de interessante musea zoals bijvoorbeeld het Breda's Museum dat tentoonstellingen organiseert rond kunst en geschiedenis van Breda en omgeving.

 

Ook sporten kunt u in de buurt van uw hotel. Breda is kleine gezellige stad, en op 5 kilometer van uw hotel kunt u al zwemmen en tennissen, en voor de liefhebbers is er een kartingbaan. Verder is het mogelijk op 7 kilometer afstand paard te rijden. Houdt u van de natuur, dan heeft de omgeving van Breda u genoeg mooie plekjes te bieden. Geniet van het Brabantse groen en volg de wandel- en fietstochten die de gemeente voor u heeft uitgestippeld. Wilt u er een dagje op uit trekken, dan is het een mooie gelegenheid om het hele gezin te laten betoveren door de wondere wereld van de Efteling.

Breda kent ook een uitgebreid uitgaansleven, met theaters, bioscopen, gezellige bourgondische restaurantjes en café's. Houdt u van dansen, dan kunt u in de binnenstad ook de discotheek bezoeken. En voor een gezellig dagje winkelen biedt het centrum tal van mogelijkheden. Dit alles binnen een straal van 5 kilometer van uw hotel.

Sluiten